Hedersomnämnande i Svenska Mästerskapen i Porträttfotografi

Tinablick / SM2017, baby, barnfotografering, fotografvarberg, grandhotell, grandhotelllund, hedersomnämnande, holdit, internationelljury, svenskaporträttfotografer, svenskaporträttfotografersförbund / Permalink / 0
Kundbild från nyföddfotografering
 
 
 
Kundbild från förskolefotografering
 
 
 
Kundbild från företagsfotografering
 
 
 
    För fjärde året i rad andordnade Svenska Porträttfotografers Förbund SM för yrkesverksamma fotografer.
Själv tycker jag att det är ett perfekt tillfälle att delta i denna tävling just för att få en bekräftelse på att jag håller rätt kurs och att få bevis på att mina kundbilder håller hög kvalitet.
Alla inlämnade bidrag tävlar med anonym avsändare - både i digital version och som utskriven print. En internationell jury synar varje konstverk med lupp och poängsätter live inför publik - där alla berördas hjärtan slår så hårt att det ibland blir öronbedövande...
    De tre dagarna blandas ut med intressanta föreläsningar, god mat, leverantörserbjudanden samt rengöring av allas kameror - en fantastisk känsla att få uppleva sin kamera som splitt ny igen!
Under galakvällen delas priser ut under pompa och ståt, röda mattan rullas ut, bandet riggar ljud och ljus, fantastisk mat dukas fram, långklänningar blandas med smokingklädda män, champagne i alla glasen, applåder och hurrarrop mixas med upprymt sorl och avslutas med dans samt såklart fotografering vid sponsorväggen. Summa summarum - en tredagarshelg som kommer att ta lång tid att smälta!
 
Bild från Röda Mattan
 
Till top