Restaurangen vid havet - John´s Place

Vardag / johnsplace, restaurang, restaurangvidhavet / Permalink / 0
 
Säg den Varbergare som inte inte talar gott om John´s Place. Säg den turist som inte har som mål att under vistelsen i den beryktade sommarstaden inte bokar in ett besök redan i bilen på väg till semesterorten. Förutom den sanslöst goda maten är inredningen estetiskt skön för både själ och hjärta.
Såklart blev jag då lite extra exalterad när jag blev tillfrågad att vara mingelfotograf av ett sällskap som tänkte hyra hela restaurangen en eftermiddag i juni för familj och vänner. 

Nykonfirmerad Jack

Bal/student/examen/konfirmand, Barn och familj / kille, porträtt, ungdomsporträtt / Permalink / 0
 
Som nykonfirmerad och med allt vad det innebär har den här killen gjort en djupdykning tillsammans med en stor grupp likasinnade som nu blivit varandras närmsta vänner. Inför dessa har alla, var och en, ställt frågor de annars inte vanligtsvis brukar ställa om livet. Det har också varit en träning att inför varandra öppnat upp och visat sin känsliga sida utan att någon har skrattat, utan att bara ha fått genuin kärlek tillbaks.
Att konfirmeras är alltså inte bara en utbildning inom Sveriges religion - kristendomen - alla ungdomar har fått, utan på köpet även en stor dos av självkännedom och inre trygghet som de har nytta utav resten av sina liv ♥
Alltså - en mycket stabil och bra start när man är 14 år!
Till top