Lion - ett ljus i mörkret

Några dagar gamla Lion med sin mamma Julia.
 
I dessa Coronatider blir vi nog allihop lite mer jordade. Drar oss mot naturen. En tid vi inser att alla länder måste samarbeta för att snabbt uppnå resultat inom vården och att snabbt ta fram ett vaccin.
 
Ljudböcker har plötsligt ökat i popularitet - kanske pga att det blir en röst - ett sällskap i isoleringen som råder - och låt oss i framtiden tillsammans allihop utrota ensamheten vi nu inser tydligt, att vi alla är så känsliga inför. Det hänger på dig och mig att det blir en förändring och att alla skärper sig och bidrar till att så många som möjligt mår bra igenom den här världskrisen.
AMEN.
 
Fram till att pandemin har lagt sig fortsätter hela världen att tvätta händerna med tvål och vatten  samt hålla två meters avstånd till sina medmänniskor. I denna situation krävs det lite extra fantasi att umgås och det är upp till dig att uppfinna hur och det har redan kommit massor av nya idéer som vi även kan ha nytta av även sedan 💛
 
Mitt i denna karusell händer ju såklart också en del roliga händelser. Det föds t ex massor med små söta bebisar 💛 och häromdagen hade en av dessa nyfödingar ett ärende in till Tinablick Studio. - Lille Lion - en ljuvlig liten gosse som njöt av livet bland kameror och blixtar, värmefläktar, mjuka filtar vilandes tryggt i famnen på hans två lyckliga föräldrar.
fotografvarberg - newborn - nyfödd - nyföddfotograf - nyföddfotografering