Drygt 100 tjejer/damer/tanter/kvinnor/brudar - kalla oss vad ni vill - slöt upp på Sollyckans kvinnofrukost. Många är stammisar men varje gång finns det även gott om nya nyfikna ansikten med. Som vanligt välkomnas flickorna med årstidsbunden dukning och därefter väntar läcker frukostbuffé. Genast utbryter ett trevligt sorl medans man avnjuter ägg, sill, jordgubbar, smoothies och mycket annat gott!  
 
Denna gång hade jag hjälp med dekorationen av ingen mindre än självaste Titti Resare! Hon har en fantastiskt träffsäker smak och det kändes tryggt att ha henne vid sin sida! Så mycket lättare allting går när man är två :)
 
 
En gång varje vår och en gång varje höst inbjuds det alltså till kvinnofrukost i Sollyckans kyrka. Gudrun Bengtsson - nybliven diakon - är den som är projektledare för hela evenemanget år från år. Hon är fenomenal på att hitta duktiga föreläsare runt om i landet som alla har en gripande livshistoria att förmedla.
Sara Schwardt ingår i gruppen "duktiga föreläsare" som bjöd på många skratt och som även spred en nerv av medkänsla när hon återberättade sitt livsöde... Till dig som inte var där så rekommenderar jag Saras bok: "Dina brev lägger jag under madrassen" - där hon berättar om sin brevväxling med allas vår sagofé Astrid Lindgren, som hjälpt henne genom olika kriser i livet på sitt alldeles särskilda "Astridvis"...
 
Och till dig som vill komma med på nästa kvinnofrukost så håll ögon och öron öppna i oktober/november - då smäller det igen! Känn Dig Välkommen :D