tacktal

© Catrin Lanai
Ett halvår av bloggande har gett mej mycket. Startade i juli med för avsikt att våga visa bilder för allmänheten och därigenom eventuellt få ett och annat uppdrag. Skulle det inte bli så kanske det åtminstonde kunde tvinga mej till att tänka "bildtänk" och då förhoppningsvis bli en bättre fotograf.
Efter ett år av oroligt undrande över vad min framtid skulle ha att erbjuda när nu hemmamammalivet börjat se sin ände blev detta en ventil för mej. Är ödmjukt glad över att ha funnit ett brinnande intresse genom kameralinsen. Väldigt stimulerande och ger mer och mer begär om att utvecklas och att bli bättre inom de olika fotokonsterna. Men framförallt har det varit otroligt roligt att ha fått kontakt med alla möjliga människor som på sin fritid tagit sin tid till att kolla in min sida.
Känner mej fortfarande både förvånad och glad, dessutom smickrad över att så många av er återkommer dag efter dag. Mycket folk som jag inte haft kontakt med på många år har hört av sej på ett eller annat sätt och har gjort att vi på nytt kan återuppta en kontakt.
Efter nästan 100 (97) inlägg kommer jag nu att beställa en inbunden bloggbok med alla inlägg inklusive era kommentarer. Tänkte ha det som ett minne från 2009. Är nyfiken på vad 2010 har att erbjuda och vill du - så ses vi på andra sidan året också. Alltså - hittills bara positiva upplevelser här på cyberspace world;))