Studentmottagning och minnen för livet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter flera veckors tvek på om- eller hur, det skulle gå att ha studentfiranden 2020 eller inte, så gick det ju trots allt bra för de allra studenter till slut. Även om utspringen, festerna och mottagningarna skedde i mindre skala så genomfördes de så likt traditionen som möjligt och med ordet: AVSTÅND färskt i minnet hos oss allihop. Istället för ledsna miner möts jag - i denna coronatid - av tacksamma, ödmjuka, införstådda och glada gäster. Handspritsprayflaskor delades generöst ut till varje gäst av husets värdinna samt istället för den sedvanliga buffén fanns cateringbuss med fantastiskt goda hamburgare med tillbehör - allt för att minska eventuell smitta och självklart var gästerna uppdelade i två grupper: "tidig kväll" samt "sen kväll" - för att inte överstiga Tegnells råd om max 50 personer.
 
Festen flöt på i den härligt ljumma kvällen på de olika uteplatserna i trädgården och många bilder blev det. För den som önskade skugga fanns även ett stort partytält dekorerat på bästa studentvis.
 
Resultatet av fotona har gått igenom urgallring, bildhantering/redigering och är numera samlat i ett tjockt och fint fotoalbum, som redan nu ligger på produktion på tryckeriet.
 
Även denna gång samarbetar jag med yngste sonen. Jag startar denna student-/mingelfotografering i början av kvällen under ett par timmar och Lucas avslutade den senare delen av sommarkvällen som DJ för de danssugna kvarvarande gästerna.
 
 
student - studentfotograf - studentmottagning