Bengtssons

/ Permalink / 0
 
 
Efter en regnig lördag och framskjuten fotografering till dagen efter klarnade det plötsligt upp för någon timma. Fick då förmånen att träffa dessa sköna grabbar under söndagseftermiddagen på en av Getteröns alla vikar. De var nystylade,  samt fokuserade på sin uppgift, och vi jobbade tillsammans fram ett antal bildsessions!
Om du som läser också råkar vara en mamma eller pappa till stora barn och som nu blir grön av avund över att ha så kloka, insiktsfulla barn som vill ta syskonbilder för att ge till sina förläldrar, kan jag avslöja att så var inte fallet. Du kan vara helt lugn, dina barn är helt normala! Självklart, fanns det som alltid en mamma i bakgrunden.  Mycket trixande och fler än ett telefonsamtal låg till grund för att ha fått hennes tre söner att "ta ledigt" från  sina inbokade liv för att samlas till detta viktiga möte ute vid havet.
De allra flesta jag fotar brukar vara ganska stela i början. - Det var INTE de här tre. Att det var söndag och att tröttheten efter en sen lördagskväll fortfarande fanns kvar i kroppen för killarna kanske gjorde sitt till för att det hela blev en ganska så avslappnad och rolig  tillställning... ;)
 
Stort tack till fotomodellerna: Mattias, Jonas & Jens
 
 
 
Till top