Silverby

/ Permalink / 0
 
 
Under den här fotograferingen visades det inga sura miner precis... En positiv och stark familj med stor sammanhållning och jag kände mig mer påfylld med energi när jag lämnade detta gäng än jag gjort på länge!!!
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop på Norra Näs

Bröllop / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
 
Blev bokad av ett nyförälskat par som just nu bor och jobbar i Stockholm men firar så gott som alla helger nere i Varberg. I deras villa nära naturen och havet ville de ha ett alldeles speciellt bröllop med alla sina gemensamma sju (!) barn, närmsta släkt och vänner.
En ljummen sensommarkväll sa Carina & Stefan båda ja till varandra och en framtid tillsammans. Ett fint och hjärtligt bröllop med många äkta känslor. Folket grät och skrattade ikapp och fotografen med dem... 
Min uppgift var att jag likt en italiensk paparazzi skulle dokumentera kvällen för dem i bilder. Kameran smattrade och jag var överallt under fem timmar av deras bröllopsdag.
 
Som du ser kunder fotografen inte låta bli att lura ut det strålande brudparet en stund mellan förrätten och middagen för några snabba photoshoot à la porträtt trots allt... :D 
 
Brudparet: 
Carina Wallberg ♥ Stefan Albertsson
 
 
 
 
 
 
 
Till top