Lucas

Ungdom / cvbild, cvfoto, porträtt, porträttfotograf, porträttfotografvarberg / Permalink / 0
 
 
Dags för barn i huset nr fyra att söka sommarjobb - här skrivs CV så pennan ryker och självklart måste ett foto finnas med.

Magasin Varberg

företag / brleksaker, carlings, claudell, dimoda, dressman, elgiganten, espressohouse, h&m, hagahem, indiska, j&vstore, kappahl, kjell&company, mq, ringen, rugstore, salongviola, speedservices, ur&penn, zupperia / Permalink / 0
Det här magasinet finns i dagarna på en hel del offentliga platser i Varbergs stad. Massor med fin och fräsch information om vad man kan hitta på i vår fina kuststad och självklart även en del annonser. Tinablick fick förmånen att vara delaktig i detta ex och fotade ett collage för Gallerian.
 
Har du inte fått tag i något ex är du välkommen att kolla in den digitala versionen genom att klicka  H Ä R  (bläddra med pilarna längst ner på sidan du länkas till).

Paret Johnsson

/ Permalink / 0
Alltid svårt att välja tavlor till sitt hem - eller hur..!? De ska passa i färg, vara lagom stora, betyda något extra för både dig och den/dem du lever med osv. Sådär har iallafall jag tänkt sedan 2002 då vi flyttade in i vårt hus. Eftersom jag har så oerhört mycket bilder på kunder och inte alls lika många på min egen familj förblir väggarna ganska så vita och gapande tomma när det gäller foton. Men nu ska det bli andra bullar av - och inte med kanel - utan massor med bilder ska upp på väggarna 2017 - det är ett nyårslöfte som ska hållas! Häng med i mitt flow vettja!?
Till top