bröllopsmöte på Café Mignon

Bröllop / #bröllop #brudpar #blivande brudpar, Bröllopsfotograf, fotografvarberg / Permalink / 0
 
Så har vi äntligen träffats live - vinterbrudgummen, vinterbruden och jag. Om en månad är det inbokat sagobröllop vid ett slott för dessa två, som kommer att vara huvudpersoner.
Ikväll tog vi lite mat tillsammans på ett av Varbergs populäraste café och gick igenom den stundande bröllopsdagens alla platser, klockslag och händelser tillsammans. Många människor är inblandade och jag kan i förväg säga att det kommer att bli en helt fantastisk dag!
Innan vi skildes åt tränade vi även lite på hur det kan kännas att få instruktioner från en fotograf, med olika poser och hur man ska komma in i rätt stämning trots pressat tidschema och kanske folk runtomkring. Klockan var sent, snön knarrande under våra grova vinterkängor, månen lyste upp fint i den vindstilla vinterkvällen men inte tillräckligt så ett av de upplysta skyltfönstren fick agera som kvällens ljuskälla - inte riktigt lika romantiskt som enbart månsken - men ändå... ;)
 
Det vackra paret: Emma & Rickard ♥

Mina Elviror och jag!

, Tinablick / fotografvarberg, tjejfotografering, tjejgäng, tjejmiddag / Permalink / 0
 
 
Tjejgänget som träffas en gång i månaden sedan början på 90-talet - värt en photoshoot i svart! 
Kicki, Caroline, Lena, Monica, Helene, Anna, Janina, Kiki, Mia, Marianne, Marie, jag, Maarit och Ann
 

Eglo belysning

företag / Göteborg, eglobelysning, gruppbild, hotell, hotellpanorama, personalfotografering / Permalink / 0
Personalkonferensen blev den här gången förlagd på Hotell Panorama i Göteborg.  Strax innan det var dags för restaurang och konsert passade även det välplanderade företaget på att uppdatera personalbilder inför kommande 2016. Konferensrummen var så här på seneftermiddagen upptagna och vi fick rigga liten ministudio i lobbyn. Det var inte första gången den här gruppen blev fotograferad av mig så de uppträdde både proffsigt och rationellt - trots en hel del nyfiken publik som anlände till hotellets reception en fredagskväll som denna... :)
Till top