familjefotografering

Barn och familj / apelviken, barnfotografering, familjefotografering, fotografvarberg / Permalink / 1
Familjen Silverby en sommarkväll på Apelviken
 
Helt otroligt vilka kvällar vi har och att tillbringa tiden ihop på stranden med familjen är en superb idé om man verkligen bara vill vara tillsammans på ett fritt och okonstlat sätt.
När man som vi bor i en kuststad är det natuligt och självklart att de flesta av oss dras till sanddynorna ofta och året runt för att samla kraft. Att umgås med nära och kära eller varför inte bara strosa längs havskanten helt själv en stund är gott för både stora och små själar.
 
Svaret på varför havet är en vanlig plats dit familjer gärna önskar att bli fotograferade här i Varberg - är just därför att många av oss har så stor anknytning och fina minnen hit ♥

Barnfotografering på stranden

Barn och familj / apelviken, barnfotografering, familjefotografering, fotografvarberg / Permalink / 0
Arvid & Selma på Apelvikens strand
 
Upplever att barn tycker det är väldigt roligt att bli fotograferade - och alldeles speciellt utomhus i det fria. De har ofta många bra idéer på var och hur man kan ta bra bilder och självklart testar vi alla dessa roliga och tokiga förslag ♥

familjefotografering

Barn och familj / apelviken, familjefotografering, fotografvarberg, strandfotografering, varberg / Permalink / 0
 
 
 
Familjen Silverby på Apelvikens strand ♥
 
Vi fick en strand helt för oss själva. Barn direkt från förskolan och föräldrar direkt från jobbet sprang loss och busade med mig och kameran som fångade så mycket stämning det bara gick för att minnas denna kväll.
Det var fredag och vi fick gott om energi av fredagsmysgodiset som till en början låg gömt (!) längst ner i väskan tillsammans med rekvisita och olika klädombyten. Efter drygt en timma stoppade vi fötterna i vattnet för att ta bort den värsta sanden, hoppade i skorna och traskade nöjda hemåt i den ljumna sommarkvällen.
 
Efter en tid bjöds en förväntansfull familj till bildvisning i Tinablick Studio där bilder valdes ut som senare skulle bil album, ges bort i present eller hamna som förstoring på väggen.
Till top