Miss Memic

, Förskola / Permalink / 0
Sabina som var bland de yngsta på skolan tyckte att det var kul att fotograferas men så hade hon ju en storebror också som vant guidade henne i hur man skulle beté sig framför kameran!
 
 
Det vanligaste sättet att beställa förskolebilder är att få erbjudande om småbilder som passar i plånboken (typ kontokortstorlek) och som störst 20x30 cm.
Men jag som porträttfotograf känner att det inte finns några hinder att gå ett steg till. Alltså mät först väggutrymmet där tavlan ska hänga, kontakta mig på tinablick@live.se så kan vi tillsammans komma på något som passar just er stil och inredning.
 
 
Mvh
Catrin Lanai

Julklappsdags!

/ Permalink / 0
 
Oftast tar man inte tag i förstoringar förrän flera månader efter en fotografering. Bra att tänka på är att först se ut den plats där man har tänkt sig att bilderna ska hänga.
Fotografen hjälper dig sedan gärna med att komma på fiffiga framkallningsalternativ och lösningar för att du ska känna dig nöjd.
 
Tips: Förhoppningsvis kommer bilderna att hänga på väggen flera år framåt så: skynda långsamt med att bestämma dig!
 
 
 
På bilderna syns syskonen Bergman som tog sina bilder i våras. De har själva fått vara med och bestämma känslan, kläderna och bakgrunderna i sina bilder.
Till top