Julkampanj 2016

företag / astrid&agnes, julklappar, smycken, smyckeskollektion / Permalink / 0
Fick i uppdrag att fota stämningsbilder till astrid & agnes julkampanj. Inom några timmar hade vi ett urval som passade bra som reklammaterial till både återförsäljarna (smyckesbutiker) och sociala medier.
Till dig som vill köpa fina smycken i julklapp kan du med fördel passa på då priserna är nedsatta mellan klockan fyra och klockan sju just i em/kväll ♥
 
Plats: Folketshus Varberg
När: Måndagen den 28 november
Tid: 16:00 - 19:00

Swedish Footwear Club

företag / fotografvarberg, företagsfotografering, företagsporträtt, gruppbild, gruppfotografering, porträtt, skobranschen, svea, swedishfootwearclub, varberg / Permalink / 0
 
 
När det kallas till möte av olika anledningar för företag passar det utmärkt att boka in en snabb photoshoot med Tinablick! Välj en lämplig vägg i lokalen ni befinner er på som bakgrund och därefter tar det inte mycket mer än en halvtimma för en gruppbild på hela gänget. 
En fin bild ifrån en viss tid i livet på sina jobbarkompisar borde många ha fler av :)

Fastighetsbyrån Varberg (Sveriges största mäklarkedja)

företag / Västkusten, fastighetsbyrån, fastighetsbyrånvarberg, mäklare, varberg / Permalink / 0
På bilden: Jakob Selander
 
Jakob - nytillkommen mäklare på Fastighetsbyrån, som gillar Varberg så mycket att han lade SJ:s pendlingskort på hyllan i Göteborg och tog sitt pick och pack och flyttade hit. Tilläggas bör att han även funnit sin stora kärlek här i saltstänkta, vågrufsarnas stad... Vi säger: Välkommen till trivsamma Varberg Jakob!!
Till top