snart tvåspråkig!

/ Permalink / 0
 
 
 
Om bara några år kommer förmodligen den här lille killen prata både franska och svenska flytande. Fördelar man får på köpet om man har föräldrar från olika länder! 
 
På bild: Jean ♥
 
 
 

Kristofer har friat!

Bröllop / Permalink / 0
 
 
Vi hade bestämt möte inför det kommande bröllopet på Barnens badstrand i Varberg. Vårsolen sken ikapp med det blivande brudparets leénden.  Nu skulle de sista tiderna spikas och den långa planeringen inför bröllopet var i stort sett klar. Kristofer hade nyinköpta bullar och kaffe från Kustbageriet till vårt planeringsmöte och vi tre hade stranden helt för oss själva, vilket passade perfekt för lite provfotografering. Lite stapplande i början men det blivande brudparet blev snabbt varma i kläderna och jag förstod att det inte skulle bli några som helst problem gällande photoshooten helgen efter.
 
 
Förutom nyfikna fiskmåsar som letade smulor satt vi där sedan på muren, blickade ut mot horisonten och fällde kommentarer som: "Vi har inte glömt nåt nu väl?" och "Det är viktigt att våga delegera och släppa på kontrollen", "att bara njuta av nuet" och att "vara följsam och följa med i "flowet" om något inte blir som planerat". "Allt kommer att bli såå bra!" 
 
De unga tu: Sofia och hennes Kristofer ♥
 
 

Sweet little family

/ Permalink / 0
 
 
 
Två föräldrar som väntat och längtat står nu beredda på att göra allt och lite till för den här lille gossen. Jean vet inte hur bra han har det! ♥
 
På bild: Christin, Reimond och lille Jean.
 
 
 
 
Till top