Varbergsoptik firar 31 år!

företag / Permalink / 0

Tänkte jag skulle testa lite olika förstoringsalternativ till mina kunder. Därför kom det som ett brev på posten att just Varbergsoptik i samband med ägarbyte (från far till son) var i färd med att förnya och fräscha upp både sin butik och hemsida. Du med glasögon eller linser kan tjäna en slant på att göra ett besök hos dessa snygga optiker just denna veckan då massor av erbjudanden fullkomligt haglar över dig som behöver hjälp med att se bra (ut)!


Personerna som är bäst på allt inom linser och glasögon är:
Birgitta, Anna-Lena, Per, Karin & Bertil
Fotograf: Catrin Lanai © tinablick studio

Förskoleproffset Ajla

Förskola / Permalink / 1Många vuxna med mig blir lite lätt avundsjuka på barn - som bara ställer sig framför kameran och blir så naturliga och söta utan minsta ansträngning. Där ligger det inte timmar framför spegeln med övning och diverse olika miner (läs: grimaser)...
För - "hur ser jag ut som vuxen, egentligen"?! NÄR har jag en naturlig min?
- INTE när jag lagar mat - snörper på munnen åt ena mungipan.
- INTE när jag fotograferar: håller andan.
- INTE när jag sitter framför datorn: spänner huvudet, tänderna och nacken samtidigt.
- INTE när jag är på gymmet: flåsande öppen mun.
- INTE när jag kollar på TV:n: Slö blick och definitivt
- INTE efter ett glas vin: sömniga ögon...
Vad är "naturligt"? och när är jag det, på dygnets 24 timmar? Tänk om jag inte är det mer än varannan dag? Eller, ve och fasa, kanske bara en gång i veckan?!!
Med denna senaste iaktagelse ska jag vid nästa förskolebesök intervjua barnen och lära mig hur jag ska se "vanlig" ut. Återkommer med vidare rapport framåt vårkanten...!

Framför kameran: Ajla
Bakom kameran: Catrin Lanai på tinablick photo

Vad mer kan man önska?

Barn och familj / Permalink / 0
Det går inte att frångå att det blir vääldigt puttrigt och mysigt på högsta nivå, med besök av människor i miniformat!!! Hemtrevnaden sprider sig med välbehag i rummet och tiden bara flyger i väg...
 
Så här små pyren har jag hittills inte bjudit in till studion utan antingen kommer jag hem till den nytillkomda, med bilen fullastad av rekvisita eller sker fotograferingen hemma hos mig i vardagsrummet. För om ni frågar undertecknad finns det ingen blixt eller studio som trots allt slår dagsljusets kapacitet.
- Perfekt för små goa bebisar!
 
 
 
Fotograf: tinablick med fantastiska fröken Ånhed
Till top