Energipåfyllande fritid

/ Permalink / 0
 
När jag som fotograf belönar mig med någon form av ledig tid, s.k. "fritid" är det inte sällan som jag trots allt dras till min arbetsplats, vid datorn... Vid mina bilder leker jag mig fram och släpper på begränsningar och regler på vad man "får" och "inte får" göra enligt fotografers yrkeskod. Det är nu fantasin får flöda fritt och jag letar inspiration för framtida projekt! 
 
Finingen i fönstret heter: Selma Silverby ♥
 

Hemlig pussträning inför bröllop!

Bröllop / Permalink / 0Patrik & Katatrina passade på att ta lite snapshots och öva poser inför det stundande bröllopent senare i vår.
 
 
Det här paret från Borås mötte upp tinablick i sin sommarstad Varberg en tidig vårdag 2013. Isen låg fortfarande på havet och frosten bet i kinderna. Vi såg framför oss i fantasin hur den ljumma vårvinden  skulle svepa, smekande runt omkring oss, hur solstrålarna, de ljusgröna grässtråna och knopparna skulle komma att spira om X antal veckor. Än så länge var det gott om tid för våren att hinna hitta hit, tänkte vi förhoppningsfullt!
 
I nuläget var det bara de två bästa vännerna (som skulle agera vittnen), vigselförättaren och jag  som visste om den stora hemligheten med att faktiskt ett stort bröllop skulle ske ute på en alldeles speciell kärleksklippa i Första Vik på Getterön nu i vår. Just idag var det ingen som frös pga att vi hade kläder efter väder. Annat blev det den 16 april... (bildbevis kommer)
 
 
Nykära pusstränare: Katarina med sin Patrik ♥

vilda bebin!

/ Permalink / 0
 
Tror att dessa föräldrar får en del att stå i när denna lilla bebis väl tittar ut. Det var inte lätt för pappa Per att få bokstäverna att varken stå still, åt rätt håll eller i rätt ordning på kärestans livliga mage. Hade det varit en filmsnutt istället för stillbild tror jag att vi allihop hade fått oss ett gott skratt... ;)
 
Gravidföräldrar: Louise & Per
Till top