städa hemsidan

företag / Permalink / 0
På bild: Louise Nilsson
 
 
Salong Hårporten kikade in till tinablicks studio för ett par år sedan (se hemsidan) men kände nu för att förnya sina porträttbilder. Den här gången tog jag mitt pick och pack och gjorde en fotografering ett par timmar på salongen istället, trevligt!
Inom ett kort tag kommer alltså nuvarande bilder på frisörgänget att bytas ut mot sprillans färska, så håll utkik här på bloggen så kommer strax fler visningsex.
 
 
 
 

Bildspel på Mölndals stadsmuseum

företag / Permalink / 0
 
 
Visar här några av bilderna från tinablicks bildspel om hur Lindomes stolar lever vidare i dagens samhälle, måhända är de omklädda med favorittyger eller i vissa enstaka fall även ommålade i någon trendig färg, men vad spelar det för roll? De lever vidare med sin historia som är oersättlig i dagens slit- och slängsamhälle.
 
Lindomestolar är inte bara stolar utan lyx. Det är mjuka rokokoformer med kinesisk påverkan. Det är nyklassicism i Sverige (1740-1850) och bönderna i Lindome har fullt upp med att tillverka unika modeller från gustaviansk tid med inspiration från antiken.
 
Besök gärna ett av Sveriges mysigaste museum
Öppet: 12:00 - 16:00
Tisdag - söndag
Fri entré 
 
 
 
 
 
 

Chilla morsan

Ungdom / Permalink / 0
Lucas Lanai
 
 
Har förstått att ju längre ner i en syskonskara man är född, desto coolare inställning till livet har man. I varje fall  stämmer det in på den här mannen som i familjen går under smeknamnet "Lucky". Att ta livet med en klackspark och gilla läget är ett motto som fler borde fått inprogramerat sen födseln, tänker jag. Med "fler" menar jag främst mig själv som är nummer ett av två i min syskongrupp och har en hel del att lära inom detta ämne... ;)
 
Till top