astrid & agnes i Lifestyle Woman

företag / hälsa, livsstil, mode, skönhet / Permalink / 0
 
 
Janina som är en av delägarna på framgångsrika smyckesföretaget astrid & agnes behövde en porträttbild till en intervju i glammiga magazinet. Janina berättar om framgångskonceptet och peppar andra att tro på sig själva. En läsvärd och inspirerande berättelse! 

 

Lifestyle Woman är Sveriges mest exklusiva magasin för kvinnor. Här hittar du flärd och fakta, kultur och klass. Intervjuer med normalt mycket svårfångade personligheter, de senaste klädkollektionerna, de mest omtalade restaurangerna, parfymerna, resmålen och spa-anläggningarna.
 
 

Ingen vår utan Svea <3

företag / blommigt, blått, fashion, skor, sneakers, sommar, svea, sveasvea, tygskor, vår / Permalink / 0
 
Du vet väl att när de nya Sveadojjorna för året är inhandlade så börjar våren på riktigt! Kolla in de närmsta skobutikerna eller nätsidorna för fler varianter. Designers från skostaden Varberg har ritat dessa sneakers just för dig!
 

Lise-Lotte & Laszlo

Bröllop / #bröllop #brudpar #blivande brudpar, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotografering, bröllopsförberedelser / Permalink / 0
 
 
 
Jag försöker alltid att träffa brudparet några veckor innan själva vigseln ska gå av stapeln, känns bra för båda parter att lära känna varandra lite. Förutom kaffekorg, pratar vi bilder och vilka tider och hållpunkter som kommer att gälla på bröllopsdagen. Mötet tar ungefär en timma och brukar vara väldigt trevligt! Vi tränar också lite poser och att inte vara rädd för kameran :)
 

 
 
Till top