Skor från Swedish Footwear Club - fantastisk kvalitet rätt igenom!

företag / classyshoes, gentleman, gentlemanstyle, handmadeinportugal, handmadeshoes, herrskor, mensfashion, sfclub, shoeproduction, skobranschen, skoförkille, skor, skorförmän, swedishshoes, topshoes, welldressed / Permalink / 0

 

 
Med skor från Swedish Footwear Club blir du den ledigt välklädde gentlemannen = sant! Därför är jag extra glad och stolt att få vara en av Swedish Footwears fotografer för 2018. Fantastisk kvalitet, handtillverkade och väldigt smakfull design rätt igenom hela kollektionen - in och kika vettja!!! 

Ibland är lyckan större än störst!

Bröllop / Permalink / 0
 
För fyra år sedan kom den här tjejen för första gången till min studio för att fotografera bort sin svajande självbild. Hon hade inte ett hårstrå på huvudet och genomgått svår cancerbehandling och hatade både sin peruk och alla speglar. För att acceptera sitt nya utseende hade hon tagit tjuren vid hornen och bokat tid hos fotografen.
Efter en snabb fika skapade vi loss med hela känsloregistret där både glädje, ilska och sorg ingick. Genom bilderna bevisade vi att skönheten absolut inte sitter i håret.
 
Till råga på allt klarade inte dåvarande äktenskap livets påfrestningar och skilsmässan var ett faktum. Det gällde att nu vara stark och våga tro att det fanns en mening med allt och att livet hade mer att ge. Att det inte rådde  tvekan om det visade det sig när jag fyra år senare fick ett mail.
 
Ett mail om en förfrågan om bröllopsfotografering var fantastiskt roligt.
En ny underbar kärlek som hette Jörgen hade korsat hennes väg och hon var helt friskförklarad från allt vad sjukdomar hette.
 
Det fanns en mening ♥
Till top