Gourmetmorsans bästa

företag / gourmetmorsan, halvåttahosmig, halvåttahosmig2014, halvåttahosmigvarberg / Permalink / 0
En av bilderna i kokboken kommer från Tinablick studio ♥ 
 
För ett par år sedan fick jag äran att fota Halv åtta hos mig-gänget. Det blev både enskilda porträtt och gruppbild som kunde vara bra att ha för diverse comersial som väntade. De fyra Varbergarna var ju nu på väg att bli kändisar för hela svenska folket och då behövdes fräscha och uppdaterade bilder till både det ena och det andra! 
 
Mycket tankar och energi ligger bakom varje bild en kund köper så blir därför otroligt glad när jag ser att bilderna lever vidare i många år - det är ju det som är tanken - att de ska finnas där till hands livet ut :)
Gourmetmorsan har nu tillverkat en receptskatt där hennes favoriter är samlade och finns nu tillgänglig
att inhandla via Gourmetmorsans hemsida.
 
 
När TV-produktionen på Halv åtta hos mig besökte Varberg 2014 var Gourmetmorsan (Madeléne Hansson) en av de tävlande som bjöd in till trerätters middag för de andra kockarna. Madde har en fantastisk recept- och bildskatt på hennes websida som det är lätt att få inspiration av till både vardagsmiddagen och helgens fest och i denna kokbok har hon samlat sina bästa.
På tal om "fest" så är den här lilla receptboken perfekt att ha med som gåva när du är inbjuden som gäst till vänner och bekanta. Kika in på www.gourmetmorsan.com och beställ några stycken som du kan ha i lager :) 
 
Ps. Glöm inte att behålla ett ex till dig själv ♥
 
På bilden: Madde, Adrian, Per och Helén
Till top