Oförglömliga förstoringar man aldrig ångrar!

Barn och familj / nyföddfotograf, nyföddfotografvarberg, rosenskena / Permalink / 0
Digitala bilder i all ära - men förstoringar på väggen är så fantastiskt fint och värmande att inreda sitt hem med. En förstoring försvinner dessutom sällan som däremot digitala filer av någon konstig anledning har en tendens att göra. 
 
 
 
 
Lilla Signe är den första bebis jag fotat som är ordinerad rosenskena de första veckorna i hennes liv. Föräldrarna ville så gärna ha bilder på henne som nyfödd och egentligen borde det inte vara någon skillnad förutom att det inte gick att lägga den lilla på mage, så "inga problem!" blev mitt svar 💗
 
Höftledsluxation hos nyfödda
Den vanligaste behandlingen är att barnet får ligga med benen utåt i en så kallad von Rosenskena i sex till tolv veckor. Hur länge det blir beror på hur ostadig leden är. Skenan sätts direkt runt kroppen. Du kan sätta blöja och kläder utanpå.
 
Signe var drygt en månad och i toppform och nyfiken de luxe så istället för traditionella nyföddsovbilder blev det en hel del fina vakenbilder på den nyfödda lilla tjejen 💕
 
För den som undrar och intresserad av sovbilder är det störst chans om barnet är under tio dagar. Då sover bebisen hårdare och har fortfarande kvar "grodställningen" som i mammas mage.
Efter ca två veckor sträcker bebisen ut sig i sin fulla längd och är lite mer lättväckt när man bytar pose, kläder och rekvisita för att få så många söta och varierande bilder som möjligt.
 
Till top